Rama: Samiti i BE shpoi “tullumbacen” për kamp refugjatësh në Shqipëri – ERTV

Rama: Samiti i BE shpoi “tullumbacen” për kamp refugjatësh në Shqipëri

Dje Samiti i BE për krizën e refugjatëve shpoi tullumbacen gjigande të Lajmit të Rremë pêr Kampin në Shqipëri!Ky lajm i prodhuar dhe propaganduar nga esadistët e rinj të Shqipërisë në politikë e media,s’ka asnjë lidhje me planet e BE për refugjatët.Mos t’ua harrojmë këtë turp🙏