Veliaj: Tek parku i Liqenit së shpejti shtohet pista e kërcimit për së gjati – ERTV

Veliaj: Tek parku i Liqenit së shpejti shtohet pista e kërcimit për së gjati

Parkut të Madh tek Liqeni do i shtohet palestra më e mirë për të apasionuarit pas sportit.

Lajmi u bë i ditur nga kryetari i bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj që tha se shumë shpejt parkut do t’i shtohet pista e kërcimit për së gjati, me të gjitha standardet botërore.

“Talentet e Tiranës, shumë shpejt do të kenë pistën e kërcimit për së gjati të standardeve botërore”, shkruan Veliaj. Prej kohësh, kreu i Tiranës ka promovuar sportin dhe aktivitetin fizik, duke investuar në infrastrukturë, për krijimin e kushteve të ushtrimit të sporteve të ndryshme.