Familja është e shenjtë, Nicole Kidman tregon sakrificat – ERTV

Familja është e shenjtë, Nicole Kidman tregon sakrificat

Nicole Kidman ka hequr dorë nga shumë gjëra që dëshironte për hir të familjes. Aktorja e famshme pranoi se balancimi i karrierës dhe jetës së saj familjare me bashkëshortin Keith Urban ishte i vështirë.

“Gjërat që ju duhet të mësoni kur keni fëmijë dhe një karrierë, veçanërisht kur jeni një nënë e vjetër, është të çmoni kohën.

Për këtë arsye duke u përpjekur për të balancuar gjithçka duhet të jeni të gatshëm për të thënë jo për shumë gjëra. Unë dua të jem një grua dhe nënë e mirë, kështu që duhet të heq dorë nga gjërat që dua ndonjëherë” -tha Nicole.