Megan Fox në “Star Trek 4”? – ERTV

Megan Fox në “Star Trek 4”?

Fati i “Star Trek” duket ende konfuz. Dimë që në fazën e zhvillimit është një film i katërt i sagës.

Ndërsa pritet që të dihet fati i këtij filmi sci-fi dhe rikthimi i yllit Chris Pine, zbulohet mundësia e prezencës në kastin e aktorëve të “Star Trek 4” të bukuroshesh Megan Fox. Aktorja shpërndau një foto në “Instagram” ku shihet përkrahë John Cho, edhe ai në kastin e aktorëve.

Megan Fox vendosi logon e “Star Trek: Next Generation” në foto, përdori tag-un@StarTrek dhe pak më pas profili zyrtar i në “twitter” i Star Trek ripostoi një fans që kishte shpërndarë këtë foto.