Policja heroinë tregon momentin e tmerrit: Ja si ndodhi ngjarja – ERTV

Policja heroinë tregon momentin e tmerrit: Ja si ndodhi ngjarja

Policja e cila u plagos sot në krye të detyrës, Ina Nuku, ka folur nga spitali ku ka rrëfyer momentet e tmerrit.

Policja heroinë ka thënë se për të shmangur lëndën plasëse në qafë ka përdorur duart, ku për pasojë ka mbetur e plagosur.

‘Ishim me shërbim te Parlamenti për protestën. Situata agravoi dhe turma nisi të shtynte. Isha në rreshtin e dytë dhe një nga këto plasëset më ra në trup dhe u mundova ta shmang me dorën e djathtë, pasi e kisha në pjesën e qafës”, tha Nuku.