Berisha e PD del sërish blof/ Ja e vërteta e gishtave të ‘thyer’ të 18 vjeçarit – ERTV

Berisha e PD del sërish blof/ Ja e vërteta e gishtave të ‘thyer’ të 18 vjeçarit

Në foton e publikuar nga Berisha, ish-kryeministri pretendon se Daniel Dobrajt i janë thyer gishtat.

Por pasi 18 vjeçarit i është kërkuar që të heqë fashon, ai ka mundur t’i lëvizë lirisht gishtat e tij duke rrëzuar pretendimet e Berishës.

Mesa duket në pamundësi për të fituar elektorat, Berisha u është rikthyer metodave të vjetra për të nxitur dhunë tek populli duke mashtruar dhe gënjyer.

Ky veprim i Gjykatës ka nxjerrë hapur mashtrimin publik, të iniciuar ndoshta nga opozita, se ndaj 18-vjeçarit është ushtruar dhunë policore për hakmarrje.