18-vjeçari i kërkon falje Inës – ERTV

18-vjeçari i kërkon falje Inës


Daniel Drobaj, 18-vjeçari i cili është akuzuar se qëlloi me kapsollë efektiven Ina Nuka, gjatë protestës para Kuvendit, i kërkoi falje publike polices, në një lidhje telefonike për Fax News nga ambientet e paraburgimit në Fushë-Krujë.

Ai u shpreh se qëllimi i protestës së tyre ishte për të mbrojtur banesën dhe jo për të lënduar policinë.

“Dua të kërkoj falje publikisht, edhe nëse është kapsolli që kam hedhur unë ai që ka lënduar efektiven. Nuk ishte e qëllimshme, nuk ishte ajo që kërkonim ne. Kemi dalë për të mbrojtur pronën tonë dhe nuk doja të dëmtohej efektivja.” tha Drobaj.

Daniel Drobaj u shpreh se gjatë shoqërimit në polici është dhunuar me grushta dhe shpulla nga 4 civila dhe nga drejtori.

“Jam dhunuar nga katër civilia dhe drejtori. Kur kam shkuar në komisariat jam dhunuar dhe nga drejtori. Me grushta, me ofendime dhe shpulla nga më të ndryshmet. Këtu jam mjekuar, po më kanë dëmtuar civila, gjatë momentit të shoqërimit. Ndihem më mirë, tani. Na kanë pritur shumë mirë dhe kemi mbështetje. Familjarët nuk i kanë lejuar që ti takoj. Unë jam 18-vjeç dhe nuk kam bërë një gabim që jam këtu dhe më kanë ndërprerë shkollën. Jam në shkollë në vit të parë për Inxhinieri Ndërtimi, dhe kam mbaruar gjimnazin me mesataren 9.5.”– theksoi Drobaj.