FOTO/ Publikohet lista e të shumëkërkuarve në Qarkun e Elbasanit – ERTV

FOTO/ Publikohet lista e të shumëkërkuarve në Qarkun e Elbasanit

Policia e Shtetit vijon të publikojë emrat e personave më të rrezikshëm dhe të shumëkërkuar në çdo qark, teksa këtë herë kë listuar 31 emra të këtij kontigjenti, në qarkun e Elbasanit.

Në publikimin në rrjetet sociale, Policia e Shtetit ka publikuar emrat, moshën, fotot dhe veprat penale të të shumëkërkuarve, ndërsa ka ftuar qytetarët të raportojnë mbi vendndodhjen e tyre.

Veprat penale për të cilat ata janë dënuar apo të dyshuar janë nga të ndryshme si vrasje, grabitje me dhunë, abuzim seksual, trafikim qeniesh njerëzore, etj.
[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_slideshow”]
Nëse fotogaleria nuk ju hapet klikoni këtu:

Publikohet lista e të shumëkërkuarve në Qarkun e Elbasanit