Ndiq Live/ Rama komunikim në Facebook me studentët – ERTV

Ndiq Live/ Rama komunikim në Facebook me studentët

Kreu i qeverisë përmes rrjetit social Facebook ka nisur një dialog për Universitetin, duke nisur nga ora 11:00.

Në një status një ditë më parë Rama shkruante në status se studentët do të njihen edhe me ftesën, e cila, sipas tij, ka për synim t’i shërbejë dialogut mes studentëve dhe organeve qeverisëse.

Nëse VIDEO nuk hapet klikoni këtu:

RTSH24 LIVE