Rama: Meta, presion mbi studentët që mos pranojnë dialogun – ERTV

Rama: Meta, presion mbi studentët që mos pranojnë dialogun

Pasi presidenti Ilir Meta riktheu sërish në Kuvend ligjin për buxhetin 2019, për t’ju ardhur në ndihmë kështu plotësimit të kërkesave të studentëve, ka reaguar kryeministri Rama.

Kreu i qeverisë e cilëson kthimin e ligjit si formë presioni mbi studentët për të mos pranuar dialogun.

“Interesant! Presidenti kthen buxhetin e Shqipërisë pas prezantimit të kërkesave të LSI-së. Asnjë çudi! Vazhdon pa pushim e në çdo formë, presioni mbi studentët për të qëndruar në kor kundër Dialogut. Miq!Dilni nga kurthi i atij kori dhe bëhuni individë që flasin në emër të vetes”, shkruan Rama.