Prishi 4 objekte, burg për drejtorin e IKMT-së – ERTV

Prishi 4 objekte, burg për drejtorin e IKMT-së

Drejtori i Policisë Ndërtimore pranë Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, Fatmir Metaj, është dënuar me 1 vit burg.

Gjithashtu, Fatmir Metaj është dënuar me 3 vite pezullim pasi akuzohet për shpërdorim detyre.

Sipas Prokurorisë Tiranës, Metaj u mor i pandehur për prishjen e katër objekteve, një prej tyre me leje ndërtimi dhe tre objekte në proces legalizimi në Tiranë dhe Vaqarr.