Krishtlindjet, Rama uron fëmijët në nevojë: Nuk festoj pa ty – VIDEO – ERTV

Krishtlindjet, Rama uron fëmijët në nevojë: Nuk festoj pa ty – VIDEO

Kryeministri Edi Rama, përmes një videoje në rrjetin social “Facebook” ka uruar Krishtlindjet. Këtë video Rama e ka shoqëruar me një shkrim të shkurtër: “Krishtlindje të gëzuara”.

Me një dedikim të veçantë për fëmijët dhe konkretisht ato të Shtëpisë së Fëmijës, të cilët kanë më shumë se kurrë nevojë për ngrohtësi dhe dashuri, uron festë të paqtë dhe të gëzuar për të gjithë besimtarët kudo ndodhen.

Në video janë fëmijë të veshur si babagjysh, ndërkohë që pamjet vijnë nga qytetet kryesore të Shqipërisë, si Tirana, Gjirokastra, Korça, Pogradec etj.