Fituesja britanike e lotarisë e josh dhe i lutet futbollistit shqiptar për martesë – ERTV

Fituesja britanike e lotarisë e josh dhe i lutet futbollistit shqiptar për martesë

Jane Park, e cila mori vëmendjen e medieve në Britani pasi fitoi një lotari të madhe që në moshën 17 vjeçare, ka postuar foto me nënkuptime seksuale ndaj futbollistit Florian Kamberi.

Park ka bërë një ëmbëlsirë në formë zemre me emrin Kamberi, dhe ku thotë “martohu me mua”, ajo ka postuar një foto tjetër ku shkruan nënkuptimin seksual “BJ Queen”, që do të thotë “mbretëresha e seksit oral”.

Kamberi është një futbollist që ka lindur në Zvicër nga prindër Kosovarë. Ai luan në Angli për Hibernian FC, si sulmues.

Jane Park fitoi një lotari në moshën 17 vjeçare dhe pak javë më parë tërhoqi vëmendjen e medieve kur ofroi pagesë për atë që do t’i ofronte një lidhje serioze.