Lajme nga Berisha: Burgjet ku ligjin e bejne baronet e krimit dhe droges! – ERTV

Lajme nga Berisha: Burgjet ku ligjin e bejne baronet e krimit dhe droges!

Statusi i Berishës

Burgjet ku ligjin e bejne baronet e krimit dhe droges!

Miq, burgjet tona jane ferr i vertet per fukarejnte dhe njerezit e pambrojtur. Pothuaj çdo jave vdesin te burgosur te varfer, nga smundje te pamjekuara, keqtrajtim etj.

Kurse miqte e qeveritareve baronet e droges dhe krimit bejne ligjin. Ata rrahin, keqtrajtojne personelin dhe drejtoria e burgjeve mbulon krimet e tyre ndaj punonjesve.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Ju pershendes Doktor. Me respektin per ju si qytetar, , kam mundesine qe tju shkruaj dicka qe do jete e vlefshme epr tu denoncuar, si nje problem real q epo ndodh ne burgjet e vendit.

Ajo qe do t ekerkoja nga ju per shkak te besueshmerise se kofedencialitetit, sepse ai q ema ka thene esht epunonjes i burgut te Peqinit, (polic) me thote se ne kete burg te sigurise se larte ku ka te burgosur te eprjetshem, sjellja e te burgosurve me personeline hserbimit, policet dhe me edukatoret, eshte jo normale.

Para disa muajsh nje policeshte rrahur gati per vdekje, e moren me barrele nga nje i burgosur apo disa te burgosur per nje shkak te parendesishem,

Po keshtu para disa ditesh nje eduklator eshte qelluar nga dy te burgosur.

Per ekto raste nga drejtoria e burgjeve eshte hedhtur dhe nuk behet ansje denoncim, rastet mbahen te fshehte,. edhe spe kemi t ebejme me nej burg te sigurise s elarte.

Nga polici ne fajle thueht se takimet e policeve kur shkojne ne takimet e te burgosurve eshte jashte cdo parametri, ku cdo edukatori apo polici mund ti emrret edh ejeta nga te burgosurit dhe askush nuk mban pergjegjesi. Pa folur pastaj per futjen e sendeve dhe lendeve narkotike qe sjellin me pas efekte negative ne sjelljet me personelin.

Shpresoj ne mirekutpimin e kofidencialitetit, pro edh ete vertetesise se informaciponit

Pale te flasesh per niveline puninjesve apo punonjesve sidomos atyre qe janje caktuar nga partia e Edit Rames q ejane nen nivelin e lejuar , me arsim te blere dhe shkollim te manget

Kete te vertete e thash duke marre shkas se si eshte regjimi i te burgosurve ne SHBA permes nje filmi, ku te burgosurit nuk behen dot si gangstere, dnersa ne burgjet tona, te burgosurit sillen tamam si kapo dhe punonejsve nuk ua mban te bejne gek mek s ei pushojne nga puna,e dhe spe jane te reezikuar me jetën.