PD dorëzon bashkinë e Vorës – ERTV

PD dorëzon bashkinë e Vorës

Në Vorën, bastion të demokratëve, bashkia iu dorëzua socialistëve pa asnjë rezistencë.

Pas 16 vitesh drejtimi demokrat, Fiqiri Ismaili u largua vetë nga zyra pa mbërritur pasardhësi i tij.

Kryebashkiaku i ri i Vorës, Agim Kajmaku u betua në prefekturë nga ku u zotua se bindjet partike do i lërë në shtëpi.

Pas betimit zyrtari lokal iu drejtua bashkisë Vorë ku e pritën me lule dhe jo me protesta.