Shëndet & Fitnes – ERTV
Pse nuk duhet të flini në krahun e djathtë

Historikisht është këshilluar që të flihet gjumë në krahun e djathtë, pasi kështu nuk ushtrojmë.

Rama: Rrogat për mjekët dhe infermierët do të rriten sërish

Kryeministri Edi Rama nga prezantimi i flotës së re të autoambulancave për urgjencën kombëtare, ka.

Nënë në moshën 62-vjeçare. Gruaja italiane realizon ëndrrën falë… Shqipërisë

Një histori e pabesueshme na vjen nga Italia.

Gripi nuk është izoluar

Moti i ngrohtë i tetorit, por dhe i ditëve të para të nëntorit ka rritur.

Shkaktarët e kancerit?! Studimi: Ndikon mënyra e jetesës

Pavarësisht kërkimeve, ende sot shkaktari kryesor i kancerit nuk është zbuluar, por studimet shkencore dhe.

Përse flemë?

Ajo çka tashmë dihet me siguri, është fakti që gjumi luan një rol parësor dhe.

Çudi në Kanada, tortë me keçap

Keçapi shkon me pothuajse gjithçka dhe për këtë arsye është shumë i preferuar në të.

Eliminoni kështu njollat e lëna nga puçrrat

Njollat e lëna nga puçrrat në fytyrë janë një nga problemet më të zakonshme për.

Është e vërtetë! Dieta të shëndosh

Duket se dieta është bërë një fiksim botëror, sidomos kur jemi në krizë obeziteti. Por.

Pse kur mendojmë diçka ndodh vërtetë?!

Mendoni se takimi me shefin do të shkojë keq, ashtu ndodh vërtetë. Apo ndjeni se.