Teknologji – ERTV
Procesi i shkatërrimit të Universit ka nisur

Universi është drejt fundit. Ky fund është i pashmangshëm dhe s’ka asgjë që dora e.

Bullgarët blejnë Telekomin. Investitor edhe një shqiptar

Telekom Albania është në mbyllje të negociatave për shitjen e kompanisë tek aksioneri kryesor i.

Ujë në Mars?! NASA pranë gjetjes së përgjigjes

NASA do të përpiqet të ulë një tjetër sondë robotike në sipërfaqen e Marsit. Zbritja.

“Facebook ёshtё pёrdorur pёr tё nxitur dhunёn”

Njё raport i pavarur i pёrgatitur me kёrkesёn e “Facebook”-ut zbuloi se platforma ёshtё pёrdorur.

Testohet në Turqi transmetimi Ultra HD 8K

Türksat ka testuar një transmetim në formatin Ultra HD 8K Super High Vision. Testi në.

SpaceX kishte premtuar të dërgonte turistë të pasur në hënë brenda 2018-s

Vitin e shkuar, kompania e raketave të Elon Musk, SpaceX, njoftoi se në vitin 2018.

Në radhë për “iPhone 8”

“iPhone 8” ka dalë në shitje në Kinë dhe interesi ishte i menjëhershëm: radhë të.

Qendra e re kërkimore e NASA-s

Katherine Johnson, një prej tre matematicienëve me ngjyrë të punësuara në programin hapësinor amerikan në.

Facebook i jep të dhëna Kongresit amerikan

Facebook do t’i dorëzojë Kongresit amerikan të dhënat dhe përmbajtjen e mbi 3.000 njoftimeve politike.

Londra ndal Uber

Autoritetet e Transportit në Londër vendosën se kompanisë Uber nuk do t’i rinovohet licenca për.